Min träningsfilosofi

Träningen ska vara tuff och utmanande men enkel att genomföra. Den ska få dig att känna dig tillfredsställd och stolt över din ansträngning. Träningen ska helt enkelt vara kul och motiverande.


Specialitet:

  • Styrketräning

  • Konditionsträning

  • Högintensiv träning


Om mig

Jag är utbildad hälsocoach, personlig tränare, medicinsk tränare och gruppträningsinstruktör och har min utbildning från Lillsveds Idrottsfolkhögskola och The Academy. 

Sedan barndomen har jag idrottat och spelat fotboll i många år. Vid 17 års ålder upptäckte jag styrketräning och har sedan dess fördjupat mina kunskaper inom fitness.  

Träning och hälsa har så långt jag kan minnas varit ett stort och växande intresse hos mig. Kroppen och dess enorma komplexitet och anpassningsbarhet har fascinerat mig enormt. Ju mer jag lär mig om den mänskliga kroppen desto mera inser jag hur viktigt det är att se på kroppen som en enhet och ha det holistiska synsättet på människan. Jag är övertygad om att tillräcklig träning, god kosthållning, återhämtning och meditation utgör nyckeln till en optimal hälsa.

Varför Fysgänget?

Det finns flera anledningar till varför jag driver Fysgänget. Jag vill hjälpa dig att upptäcka vinsten av att bland annat träna utomhus och i grupp. Jag vill genom gruppträning skapa gemenskap och sammanhang och låta dig vara en del av det. Jag vill ge dig möjlighet att joina andra och dela tillfredsställelsen efter ett svettigt pass.

Mitt mål som tränare

Mitt mål och min passion som tränare är att vägleda dig till en hälsosammare och mer aktiv livsstil. Som tränare är det viktigt för mig att ge dig de rätta verktygen som du kan använda dig av för att komma närmare dina mål.